Post a Job

daughter270

Overview

  • Founded Date July 21, 1987
  • Sectors Construction / Facilities
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 28

Company Description

Pszichológia: Meg kell értened a saját érzelmeidet, és hogyan befolyásolhatják a játékodat. Fegyelem: Képesnek kell lenned az érzelmeidet irányítani és racionális döntéseket hozni, még akkor is, ha veszítesz. További gondolatok: A cikkben említett készségek mellett vannak más fontos készségek is, amelyek segítenek a pókerben, https://dunapokercenter.com mint például: Matematika készségek: Képesnek kell lennie arra, hogy kiszámítsa a nyerési esélyeket, hogy tájékozott fogadási döntéseket hozzon.

Ha komolyan gondolja, hogy győztes pókerjátékos lesz, javaslom, hogy olvassa el a professzionális pókerjátékosok által írt könyveket és cikkeket. Akkor is nézni póker versenyek és figyelni a stratégiák, hogy a játékosok használják. Ez az a kulcs, amely kinyitja az ajtót az ellenfelek megértéséhez egy mélyebb szinten, mint amit a kártyák egyedül felfedhetnek. Tehát, ahogy ülsz a pókerasztalnál, ne feledje, hogy az igazi varázslat nem a kártyák fedélzetén rejlik, hanem abban rejlik, hogy képes-e megfejteni a körülötted lévő elme kimondatlan nyelvét.

Míg e készség elsajátítása éles megfigyelést, empátiát és intuíciót igényel, a jutalmak mérhetetlenek. Azáltal, hogy élesíti az elme olvasási képességeit, egyszerű játékosról pszichológiai stratégává válik, és tudatos mosollyal táncol a póker csúcsán és lejtőin. The Jewel in the Poker Crown. A pókerkészségek nagy szőnyegében, az esélyek kiszámításától a blöffök szervezéséig, az elme olvasásának művészete a középpontba kerül.

Minden, amit tehetsz, a blöff, és ugyanaz a póker, nem mindig lehet blöffölni. Azonban a blöffelés kulcsa az, hogy blöfföljen olyan dolgokra, amelyek igazán jók. Tehát a blöff valóban kulcsfontosságú. Mert sosem lehet tudni, hogyan fognak erre reagálni. Ez a legerősebb készség, amit a pókerben megszerezhet, mint maga a póker. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan tudsz blöffölni. Nem mindig lehet erős kéz. Néha elfogadják ezt a tétet, és felhívnak, talán még rosszabb kezet fognak csinálni.

A lehetőségek széles skálája van, de a legjobbakra fogok összpontosítani. Nem titok, hogy én játszottam a WSOP Main Event 10 alkalommal, még akkor is, ha egyáltalán nem járt jól. Minden alkalommal megtanultam valami újat, és 5%-kal vagy annál többet javítottam a játékomban – általában mindössze három hét alatt! A Vegasba tett utazások között folytattam tanulmányaimat és tanultam más jó játékosok tapasztalatait.

Tehát ez az én személyes stratégiám. Ez lesz a cikk tárgya. Ez magában foglalja az ellenfelet, aki úgy véli, hogy gyengébb a keze, mint amilyen valójában. Ha valaha is játszott egy kört a póker, akkor tudja, hogy lehetséges, hogy elkapni egy blöff. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy van egy erős kéz, de akkor látod, hogy az ellenfél kap egy hihetetlen flush.